Voor welk haartype?

  • alle haartypes, voornamelijk kroezig haar

Wat maakt het uniek?

  • bevat rozenolie
  • geschikt voor de hoofdhuid

Haarmasker in de vorm van pure olie. Aanbevolen voor kroezig en droog haar. De Rose Oil is onderdeel van de buitengewone BC Oil Miracle Line. Regelmatig gebruik helpt om af te komen van beschadigd haar.

Het product verzekerd zachtheid en temt onhandelbaar haar.

BC Oil Miracle – de eerste indruk

De prijs is betaalbaar, vooral als je het vergelijkt met de samenstelling. De haarolie heeft een interessant ontwerp. De plastic, handige en lichte fles met een capaciteit van 100 ml, heeft de vorm van een druppel – het onderste gedeelte is breed, en wordt steeds smaller richting het bovenste gedeelte. De gehele fles heeft een roze kleur. BC Oil Miracle Rose Oil is kleurloos, waterig en vederlicht. Het heeft een heerlijk aroma met een intense rozengeur. De applicatie kan echter moeilijk zijn, door het ontbreken van een applicator. De plastic dop met een kleine opening is niet zo’n praktische oplossing voor zo’n soort product.

Maak kennis met de olie – de werking

BC Oil Miracle Rose Oil wordt goed geabsorbeerd. Het is een alternatief voor zware haarmaskers, omdat het gemakkelijker te gebruiken is. De olie maakt het haar zacht en licht. Als je de Rose Oil aanbrengt op droog haar, kan het haar verzwaard raken, ondanks de vederlichte formule. Dit zorgt echter wel voor een veel gemakkelijkere doorkambaarheid.

Eén keer aanbrengen vereist geen grote hoeveelheid van het product. In theorie is Schwarzkopf BC Oil Miracle Rose Oil geschikt om op de hoofdhuid te gebruiken. De applicatie is echter niet zo gemakkelijk als het lijkt, dankzij de onhandige applicator. Dit nadeel maakt de olie inefficiënt, waardoor het snel opgaat. Desondanks zorgt regelmatige applicatie in het haar voor:

  • bedekking van het haar met een fijne laag,
  • een gevoede en gekalmeerde hoofdhuid,
  • gereguleerde hydratatie,
  • glad en versterkt haar met herstelde elasticiteit en glans,
  • het temmen van onhandelbaar haar,
  • verminderde droogheid.

Waar bestaat Oil Miracle Rose Oil uit?

Schwarzkopf BC Bonacure Oil Miracle Rose Oil is een haarolie met twee waardevolle ingrediënten ndash; wilde roosolie oil voor het herstellen van vocht, en de kwalitatief sterke Rosa Damascena rozenolie. Daarnaast bestaat BC Bonacure Rose Oil uit abrikozenpitolie , rijk aan essentiële vitaminen. Desondanks bevat het product een aantal milde siliconen, die gemakkelijk uit te wassen zijn, maar die dit product diskwalificeren als een geschikte olie voor op de hoofdhuid. Dit komt voornamelijk door de zeer schadelijke alcohol in de samenstelling, die de huid kan irriteren. BC Oil Miracle Rose Oil zou alle aandacht waard zijn, als deze laatste ingrediënten er niet waren geweest.

NAUWELIJKS AANBEVOLEN OMDAT: er is geen handige applicator, bevat alcohol die huidirritaties kan veroorzake, siliconen in de samenstelling, verzwaart het haar als het wordt aangebracht op droog haar.