Voor welk haartype?

  • droog en beschadigd

Wat maakt het uniek?

  • kaviaarextract,
  • gebaseerd op Age-Control Complex

Deze haarolie hydrateert en voedt het haar op intensieve manier. De grote hoeveelheid omega-3 vetzuren is essentieel voor zwak haar. Alterna Caviar Omega [+] Nourishing Oil werkt als een antioxidant, dus het beschermt tegen nog meer vervuilding.

De Complex Caviar Anti-Aging lijn is gebaseerd op erkende plantaardige ingrediënten.

Alterna Caviar – de eerste indruk

De eerste verrassing is de prijs. Om slechts één flesje van 50 ml te kopen, moet je je budget al ernstig beschadigen. Alterna Caviar Omega [+] presenteert zichzelf sterk en elegang. De handzame violet fles gemaakt van dik glas, is erg handig. De zilveren dop is uitgerust met een in theorie handige pipet. Nadat je de fles echter voor het eerst hebt geopend, is het onmogelijk om de pipet terug te stoppen zonder hierbij olie te verspillen. De olie is tamelijk vloeibaar, heeft een lichte formule en een prettige geur.

Maak kennis met de olie – de werking

Alterna Caviar Omega Nourishing Oil is een licht product. Het wordt perfect geabsorbeerd door het haar en laat geen vettige laag achter. Na het eerste gebruik voelt het haar al zacht aan. Het maakt de lokken glad, zodat ze gemakkelijker te kammen zijn. Verder dringt de olie ook door tot in de binnenste haarstructuren, dus niet alleen aan de oppervlakte. De producent raadt aan om Alterna Caviar Omega [+] op vochtig of droog haar aan te brengen. Dit moet worden gedaan na het wassen van het haar. Je hoeft de cosmetica vervolgens niet uit te spoelen. Als je echter een te grote hoeveelheid hebt aangebracht, kan het haar zwaar worden. Je hebt maar een klein beetje nodig voor één applicatie. Dit maakt de olie een efficiënt product. Als je het na elke wasbeurt gebruikt:

  • controleert het je vochtniveau,
  • maakt het een gladde, beschermende laag,
  • zorgt het voor dik en zijdezacht haar,
  • vertraagt het verouderingsprocessen,
  • voorkomt het mat en vervaagd haar,
  • biedt het elasticiteit en gemakkelijkere styling.

Waar bestaat Omega Nourishing Oil uit?

Alterna Caviar Omega [+] is veelzijdig dankzij de hoge concentratie van omega vetzuren die worden geleverd door natuurlijke oliën. Dit zijn Abessijnse olie en de perfect hydraterende zonnebloempitolie . Alterna Caviar Nourishing Oil bevat ook extra toegevoegde ingrediënten, bijvoorbeeld, kaviaarextract en algenextract . Deze haarolie is rijk aan aminozuren, vitaminecomplex A, C en D, en de beschermende formule Color Hold. Verder zijn er ook siliconen aanwezig in een tamelijk grote hoeveelheid. Dit is geen goed nieuws, voornamelijk als je kijkt naar het feit dat Alterna het product adverteert als ecologisch en veilig.

NAUWELIJKS AANBEVOLEN OMDAT: is veel te duur, bevat te veel siliconen, het aanbrengen van een te grote hoeveelheid verslapt het haar, slecht gemaakte applicator