natuurlijke haarolie - NanoilVoor welk haartype?

  • lage porositeit, gemiddelde porositeit of hoge porositeit

Wat maakt het bijzonder?

  • dit is de enige cosmetica die aansluit bij één van de drie types haarporositeit types,
  • bevat zorgvuldig geselecteerde natuurlijke oliën,
  • remt haaruitval en versnelt haargroei.

Nanoil haarolie is beschikbaar in drie versies voor verschillende porositeitstypes. Op deze manier kan elke vrouw (hoewel mannen het ook kunnen gebruiken) de haarolie kiezen die perfect bij haar haar past. Ieders haar is verschillend als het gaat om de structuur, die afhankelijk van de conditie dicht, of juist minder dicht kan zijn. Je kunt een van drie types porositeit hebben, waar de hoge porositeit betekent dat je een zwakke en ruige haarstructuur hebt. Door je haarporositeit te bepalen, kun je de beste oliebehandeling kiezen voor jouw haar.

Nanoil haarolie is hierbij een favoriet van vrouwen over de hele wereld.

Nanoil haarolie – de eerste impressie

Er zijn maar een paar producten die naast een goed uiterlijk ook nog goed in elkaar zitten. Elke Nanoil haarolie is een elegante cosmetica, die met veel plezier wordt gebruikt. De fles is gemaakt van stevig, donker glas, met een minimalistisch uiterlijk. Ook zijn er referenties naar de natuur – de houten dop met een ingegraveerde druppel aan de bovenkant, en iets luxueus – de brede, gouden pomp. In de fles zit 100 mL olie, en met een handige markering kun je altijd zien hoeveel er nog in zit. Misschien is Nanoil haarolie geen optie voor in de handbagage, maar dat is geen probleem als je er hoge kwaliteit voor terugkrijgt. Binnenin de fles zit een semivloeibare, lichte olie met een fijne en milde geur.

Maak kennis met de olie – de werking

Het eerste gebruik bewijst de werking van Nanoil haarolie al. Het absorbeert direct en de veerlichte formule is van hoge kwaliteit. Er is geen grote hoeveelheid olie nodig voor de applicatie, de olie verzwaart het haar niet noch maakt het de haren vettig, terwijl het diep doordringt tot in het haar en de hoofdhuid. De formule is efficiënt en maakt het haar zijdezacht na het eerste gebruik. Het wordt aanbevolen om behandelingen met Nanoil haarolie regelmatig uit te voeren, om het haar te voorzien van hydratatie en voedingsstoffen. Je kunt de olie het best aanbrengen bij iedere wasbeurt, aangepast op jouw favoriee methode: op vochtig haar voor intensieve werking, op droog haar om de styling gemakkelijker te maken of gedurende de dag om je haar glad te maken en het een glans te geven. De manieren waarop je Nanoil haarolie kunt aanbrengen, zijn onverslaanbaar.

  • Nanoil voor haar met lage porositeit richt zich op het reguleren van processen in de hoofdhuid, herstelt de goede zuurgraad en voorkomt vettige haarwortels. Het versnelt de droogtijd en voorkomt waterverlies, zodat de natuurlijke haarstructuur wordt versterkt.
  • Nanoil voor haar met gemiddelde porositeit heeft een versterkende werking, geeft het haar veelzijdige voeding, repareert schade en verzegelt de cuticula. De olie voorkomt verdere schade aan het haar, maakt het glad, limiteert kroes en legt nadruk op de slag in het haar. Bovenop dit alles voorkomt het ook dode punten en overmatig haaruitval.
  • Nanoil voor haar met hoge porositeit is een intensieve genezing voor het haar. Het versterkt de beschermende water-vetlaag, en vult de tekorten in het haar aan. Het verzegelt de cuticula, zodat het haar zacht, glad en gehydrateerd raakt. Het voorkomt haaruitval en dode punten, en beschermt het haar tegen de zon en hitte terwijl het haar een mooier uiterlijk krijgt.

Na 3 tot 4 weken zal het uiterlijk van je haar veranderen, meer dan je verwacht. Afhankelijk van de versie die je kiest, kan Nanoil haarolie zich richten op diverse haarproblemen die voorkomen bij haar met een bepaald type porositeit. Elke keer is het resultaat hetzelfde – gezond, licht en sterk haar dat sneller groeit, minder snel uitvalt en beschermd is tegen ongewenste factoren.

Waar bestaat Nanoil haarolie uit?

Alle eigenschappen van Nanoil haarolie zijn een resultaat van de zorgvuldige selectie van de ingrediënten. Het bevat natuurlijke oliën met verzadigde en onverzadigde vetzuren (inclusief omega). Voor elk van de drie haaroliën is gebruik gemaakt van natuurlijke oliën met waardevolle eigenschappen :

– zoete amandelolie, Arganolie, dennenolie, kokosolie, teunisbloemolie, avocado-olie, passievruchtolie, macadamiaolie, Babassuolie, Shea boter, castorolie, marulaolie, jojobaolie, katoenzaadolie en Monoi olie.

Dat is echter niet alles als het gaat om de compositie van Nanoil haarolie. De zes of negen (afhankelijk van de versie) oliën maken de formule al sterk genoeg. Daarom is het product vrij van parabenen en siliconen . Verder bevat het versterkende componenten, zoals vitamine E, uv-filter, Baicapil, vitamines of panthenol. Dit betekent dat Nanoil haarolie, ongeacht de versie, een geheel natuurlijk product is met een veelzijdige werking.

AANBEVOLEN DOOR: een samenstelling van de beste oliën in de compositie, passend bij haarporositeit, innovatieve ingrediënten voor haargroeistimulatie, gaat haaruitval tegen, lichte formule, prettige geur, uniek en elegant ontwerp, veelzijdige werking, geen beperkingen als het gaat om de applicatie.