Voor welk haartype?

  • alle haartypes

Wat maakt het uniek?

  • originele Indische oliën,
  • combineert verschillende kruiden

Deze haarolie is bekend over de hele wereld, dankzij de eigenschappen. Het product combineert de werking van vijf natuurlijke oliën en 18 waardevolle kruidenextracten. Sesa haarolie voorkomt overmatig haaruitval, elimineert roos en stimuleert de haargroei.

Ook verkrijgbaar in de Sesa Plus versie, met extra antibacteriële eigenschappen.

Sesa Hair Oil – de eerste indruk

Een van de meest betaalbare haaroliën met een hoge populariteit. De prijs is redelijk, maar dit beïnvloedt wel het uiterlijk van het product. Het ontwerp voor Sesa Oil Long & Nourished Hair is niet erg uitnodigend. De witte, plastic fles met de enorme dop had er beter uit kunnen zien. De olie zelf is donkergroen en vloeibaar. Liquid Sesa haarolie is het meest gemakkelijk te herkennen aan de geur. Het kruidige en chemische aroma is intensief en verstikkend. Helaas komt de fles niet met een applicator.

Maak kennis met het product – de werking

Kshir Pak Vidhi Sesa geeft geen problemen tijdens het aanbrengen. De olie is licht, wordt perfect geabsorbeerd, en er is geen sprake van verzwaring. Na het eerste gebruik zijn je lokken zacht, glad en gevoed. Slechts één applicatie gedurende de nacht is al genoeg om verschil te merken in de conditie van je haar. Sesa Oil is een gebalanceerde mix van kruiden en oliën die bij het haar passen.

De aanbevolen manier van applicatie is om Sesa in de hoofdhuid te wrijven. Gecombineerd met deze massage, heeft het product een intensievere werking. Het kan worden aangebracht op de gehele lengte, of op slechts een paar delen. De vloeibare formule en de brede opening in de fles, zorgen ervoor dat het product gemakkelijk verspild raakt. Om deze reden is de haarolie niet erg efficiënt, ondanks het feit dat je niet veel nodig hebt voor in je haar. Afgezien daarvan, zorgt regelmatig gebruik op de hoofdhuid en het haar voor:

  • verminderde haaruitval,
  • verbeterde haargroei,
  • bestrijding van roos, zorgt ervoor dat het wegblijft,
  • versterkte en gevoede haarzakjes,
  • elastisch, glanzend en verend haar.

Waar bestaat Sesa Oil Long & Nourished Hair uit?

Er kan veel worden gezegd over de samenstelling van dit product. Het bevat een complex van voedende kruiden en plantaardige oliën, die werken dankzij de melkeiwitten. Sesa haarolie bevat vijf natuurlijke oliën  – sesamolie, kokosolie, limoenolie, tarwekiemolie en nilibhrugandi-olie. De versterkende componenten zijn 18 extracten van waardevolle, Indische kruiden . Onder vele andere bringraj, brahmi, Neem en jasmijn. De samenstelling is vrij van kunstmatige toevoegingen. Je kunt het dus eenvoudig gebruiken op de hoofdhuid, tijdens een behandeling gedurende de nacht.

NAUWELIJKS AANBEVOLEN OMDAT: het heeft een onprettige en intensieve geur, geen applicator, verpakking moedigt je niet aan om het product te kopen, niet efficiënt