Voor welk haartype?

 • dik en zwaar

Wat maakt het uniek?

 • bamboe-extract
 • ecologische kendi-olie

Verzachtende haarolie voor onhandelbaar haar dat snel kroest. Haarolie in de Bamboo Smooth Kendi Oil0lijn. Er zijn twee versterkende haaroliën. Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment moet het haar versterken, verzekeren van een glans, beschermen tegen schadelijke straling van de zon en hitte, en de styling gemakkelijker maken.

Het tweede product (Bamboo Smooth Kendi Dry Oil Mist) heeft olie in een mistvorm.

Bamboo Smooth Pure Kendi Oil – de eerste indruk

Bamboo Pure Kendi Oil is een haaroliesamenstelling met een gemiddelde prijs. Het is gemakkelijk te vinden dankzij de karakteristieke fles. De combinatie van bruin en strogeel met een licht lettertype is natuurlijk en niet overdreven. De fles bevat 50 mL en is gemaakt van sterk en dik plastic. Het is handig en gemakkelijk vast te pakken, geen zorgen om het te breken. Bamboo Pure Kendi Oil Treatment heeft een nauwkeurige en handige pipet. De plastic stopper zorgt ervoor dat er niet teveel olie uitkomt. Kendi Oil Pure Treatment is een typisch olieachtig product met een heerlijke geur van verse bamboe, met een kleurloze formule.

Maak kennis met de olie – de werking

Bamboo Pure Kendi Oil is licht en fijn. Het wordt direct opgenomen door de hoofdhuid en haar. Er is geen vettigheid of verzwaring als het wordt aangebracht met een gemiddelde hoeveelheid. Het geeft het haar een korte maar plezierige frisheid. Bamboo Smooth Kendi Oil verzacht het haar en vermindert losse plukken vanaf het eerste gebruik. Het haar is zacht en licht.

Zelfs bij lang haar zijn een paar druppels genoeg. De applicator van Bamboo Pure Kendi Oil verhoogt de efficiëntie. Je kunt het product op twee manieren gebruiken – voor haaroliebehandeling gedurende de nacht of op nat haar vlak na het wassen. Afhankelijk van de methode, werkt het als een intensieve genezende behandeling of als een product voor styling. Regelmatig gebruik resulteert in:

 • het stoppen van kroes en losse plukken,
 • het versterken van de glans en natuurlijke kleur in het haar,
 • het verzegelen van de cuticula en versterken van het haar,
 • het beschermen van de haarpunten,
 • het bieden van bescherming tegen hitte en uv-straling,
 • het versterken, verzachten en elastisch maken,
 • het verbeteren van de water-vetbarrière,
 • het bestrijden van vrije radicalen en het beschermen van het haar tegen schade.

Waar bestaat Bamboo Smooth Kendi Oil uit?

De werking van Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment is een resultaat van de componenten, rijk aan onder andere omega-vetzuren. Het bevat ecologische kendi-olie , gewonnen uit noten van de kukui-boom. Het tweede hoofdingrediënt is bamboe-extract , rijk aan antioxidanten. Kendi Oil Pure Treatment bevatzes toegevoegde oliën – zonnebloemolie, jojobaolie, druivenpitolie, olijfolie, avocado-olie en passievruchtolie. Het product is vrij van parabenen, gluten en stabilisatoren. Het bevat echter wel fosfolipiden en mineraalionen. De samenstelling is rijk. Dankzij de siliconen, is Bamboo Kendi haarolie echter niet geschikt voor de hoofdhuid.

NAUWELIJKS AANBEVOLEN OMDAT: het niet geschikt is voor de hoofdhuid, het vettige haarwortels veroorzaakt als het wordt aangebracht in grote hoeveelheden, de geur blijft niet zitten in het haar, bevat siliconen