Voor welk haartype?

  • alle haartypes

Wat maakt het product uniek?

  • roucou-olie in de samenstelling

Een veelzijdige haarolie voor alle haartypes. Een lichtgewicht formule tegen loszittende lokken en kroezig haar. Essential Hair Care OI/OIL is een universeel en praktisch product. Het bevat roucou-olie die je alleen vindt in cosmetica van Davines.

Dankzij deze olie wordt het haar geconditioneerd, licht, gedisciplineerd en voorzien van een gezond uiterlijk.

Essential Haircare OI/OIL – de eerste indruk

OI/OIL Absolute Beautifying Potion is duur. Vooral als je bedenkt dat er maar 50 ml in een flesje zit. Het is kleurloos en heeft de standaard olieachtige textuur. De geur is zoet en intens. Davines Essential Haircare OI/OIL is gemakkelijk te herkennen dankzij de karakteristieke fles. Op de handige, transparante fles zit een simpel zwart-wit etiket. De zwarte dop is afgeschermd met een pomp.

Maak kennis met de olie – de werking

Essential Haircare OI/OIL is een cosmetica die wat moeilijker aan te brengen is op het haar. Het is zo dik dat je hem het best kunt aanbrengen op nat haar. Aan de andere kant is het juist vloeibaar genoeg om het haar te verlichten. Het is echter gemakkelijk om te veel van de olie te gebruiken. Davines OI/OIL kan het haar verzwaren als het wordt aangebracht in grote hoeveelheden. Daarnaast kan het zorgen voor vettige haarwortels en een vermindering in het volume. Als je echter maar een klein beetje van de Absolute Beautifying Potion aanbrengt, wordt het haar glad en zichtbaar levendig.

Davines haarolie kan worden gebruikt vóór de styling, of juist vlak erna. Op fijn haar is één portie voldoende. Bij dik haar kunnen zelfs drie doseringen worden gebruiken. Verder kun je het product het best op vochtig haar aanbrengen, vlak na het wassen van het haar. Als je wacht tot je haar droog is, dan kan het aanbrengen wat meer moeite kosten. OI/OIL biedt:

  • universele zorg voor het haar,
  • herstel van gezondheid, glans, zachtheid en volume,
  • het temmen van onhandelbaar haar en gemakkelijker kammen,
  • een beschermende laag om het haar,
  • snellere droogtijd,
  • vertraagde veroudering,
  • bescherming tegen de straling van de zon.

Waar bestaat Absolute Beautifying Potion uit?

Davines OI/OILs veelzijdige eigenschappen zijn het resultaat van één stof. Dit is een karakteristiek component voor de gehele lijn, namelijk roucou-olie, gewonnen uit de rode vruchten van bomen op de Amazone. De stof is rijk aan intensieve natuurlijke antioxidanten. Absolute Beautifying Potion bestaat uitzonnebloemzaadolie en buritiolie. Essential Haircare OI/OIL bevat ook een mengsel van siliconen oliën. Dit omvat zowel lichte als zware siliconen, waardoor dit product niet geschikt is voor de hoofdhuid.

NAUWELIJKS AANBEVOLEN OMDAT: de hoge prijs, het kleine volume, niet geschikt voor de hoofdhuid, bevat veel siliconen, kan vettige wortels veroorzaken en het haar verzwaren, door de consistentie is het aanbrengen moeilijk.