Voor welk haartype?

 • alle haartypes, haar dat snel uitvalt of langzaam groeit

Wat maakt het uniek?

 • dikke textuur
 • Minkolie
 • stimuleert haargroei

Een geliefde haarolie bij de beautybloggers. Het zou de haargroei stimuleren tot een paar centimeter per maand. Bevat perfect gekozen natuurlijke componenten met versterkende en stimulerende werking.

Hollywood Beauty Castor Oil Hair Treatment is een oliemasker voor haar dat regelmatig gebruikt wordt door professionals.

Castor Oil Hair Oil – de eerste indruk

Een van de meest betaalbare haaroliën op de markt. Helaas past het uiterlijk niet bij de prijs. Hollywood Beauty Castor Oil heeft een grote plastic fles met een capaciteit van 213 gram. De verpakking geeft een indruk van een lage kwaliteit. Dankzij de combinatie van wit en groen en het lelijke etiket, wordt je niet aangemoedigd om de olie te kopen. Het gebrek aan een applicator maakt het gebruik lastig. Voornamelijk omdat Hollywood Beauty Castor Oil een dikke consistentie heeft bij kamertemperatuur. Het lichte en crèmeachtige product lost op als het wordt verwarmd. Het heeft geen karakteristieke geur.

Maak kennis met de olie – de werking

Hollywood Beauty Castor Oil is een vol en zwaar haarmasker, gebaseerd op natuurlijke oliën. Het wordt niet geabsorbeerd bij het aanbrengen, en spoelt moeilijk uit. Een te grote hoeveelheid verzwaart het haar, maakt klitten en veroorzaakt een olieachtige hoofdhuid. Als het gaat om gebruik, is dit een van de minst handige cosmetische producten.

Het aanbrengen is problematisch. Een groot nadeel is de dikke textuur en het gebrek aan een applicator. Een kleine hoeveelheid van Hollywood Beauty Castor Oil kan worden verwarmd voor het gebruik. Het is niet geschikt om te gebruiken op de haarlengtes, maar alleen aanbevolen om op de hoofdhuid te gebruiken. De beste methode is om het gedurende de nacht te laten zitten, en het haar erna altijd uit te wassen. Regelmatig gebruik:

 • stimuleert haargroei,
 • voedt en hydrateert,
 • versterkt de haarzakjes en haarstructuur,
 • voorkomt dode punten,
 • beschermt tegen ongewenste straling van de zon,
 • limiteert de schadelijke invloed van externe factoren,
 • zorgt voor intensieve genezing.

Waar bestaat Hollywood Beauty Castor Oil uit?

De eigenschappen van Castor Oil Hair Treatment zijn een resultaat van natuurlijke oliën. Dit zijn castorolie voor haargroeistimulatie, jojobaolie voor voeding, Saffloerolie voor bescherming van de punten en cacaoboter voor algemene bescherming. Verder bevat het product aloë-extract en vitamine E. Erg tegenstrijdig is het dierlijke ingrediënt in de samenstelling. Hollywood Beauty Castor Oil bevat minkolie. Ook heeft het een basis van paraffine, wat niet zo gezond is voor het haar. Dankzij deze twee ingrediënten, verliest Castor Oil vele punten in de ogen van haarliefhebbers, ondanks het feit dat het product vrij is van conserveermiddelen en siliconen.

NAUWELIJKS AANBEVOLEN OMDAT: bevat minkolie, lelijk uiterlijk, moeilijk aan te brengen door de dikke textuur, verzwarend effect, als te veel wordt aangebracht is het moeilijk uit te spoelen, niet geschikt om te gebruiken op het haar