Voor welk haartype?

  • alle haartypes

Wat maakt het uniek?

  • aanbevolen voor professionele kapsels
  • twee-gefaseerde formule

Dit is een haarolie die gemaakt is voor professionals. Matrix Oil Wonders Sharp Cut Oil is verrijkt met Arganolie. De olie zou het haar zichtbaar voeden en verzachten. Hierdoor wordt het haar gemakkelijker te stylen, ongeacht het haartype. Dit is een van de haaroliën in de Matrix Oil Wonders lijn.

Het bevat oliën van over de hele wereld – Indische Amla, Egyptische Hibiscus en Murumuru uit de amazone.

Matrix Oil Wonders Hair Oil – de eerste indruk

De prijs is betaalbaar. Oil Wonders Sharp Cut Oil heeft een verpakking als elke andere in deze lijn. De gouden en zwarte fles met een capaciteit van 125 ml, is versierd met symmetrisch geplaatste druppels. Voor de applicatie kun je de handige verstuiver gebruiken. De spray werkt erg goed, omdat Matrix Sharp Cut Oil erg dun is. Een karakteristieke eigenschap van deze olie is de twee-gefaseerde formule. Het heeft een frisse en milde, bloemige geur. Helaas vervaagt het aroma snel.

Maak kennis met de olie – de werking

Matrix Oil Wonders Sharp Cut Oil is erg licht. De fijne mist bedekt elke centimeter van het haar, net als de rest van de oliën in deze lijn. De haarolie wordt perfect geabsorbeerd, zonder het haar te verzwaren. Als je echter een te grote hoeveelheid olie aanbrengt, kan het haar kroezig worden. Gebruik dus een gematigde hoeveelheid; dit zal leiden tot glad haar dat gemakkelijk gekamd kan worden.

Oil Wonders Sharp Cut Oil is een twee-gefaseerd product. Schud het krachtig voordat je de olie gaat gebruiken. Spray de olie een paar keer van enige afstand op vochtig haar, na het wassen. Kam vervolgens het haar, en ga verder met het trimmen. Correct gebruik van Matrix Oil Wonders Sharp Cut Oil:

  • beschermt getrimde haarpunten van splijten,
  • verzacht het haar, maakt het glad, hydrateert en zorgt voor een glans,
  • zorgt voor gemakkelijker en preciezer trimmen,
  • voorkomt het probleem van kroezig en onhandelbaar haar.

Waar bestaat Oil Wonders Sharp Cut Oil uit?

Het eeuwenoude geheim van mooi haar is niet langer geheim. Matrix Sharp Cut Oil onthult het geheim dankzij de geweldige samenstelling. Het meest belangrijk is Arganolie van de boom die alleen in Marokko te vinden is. Helaas is dit de enige natuurlijke stof in de samenstelling. De grootste hoeveelheid van het product bestaat uit kunstmatige stoffen, siliconen, conserveermiddelen en aroma’s. Hierdoor is Matrix Sharp Cut Oil niet geschikt om te gebruiken op de hoofdhuid. Het moet worden aangebracht in een redelijke hoeveelheid, vanaf de helft van de haarlengtes naar beneden. Vooral de irriterende alcoholen in de formule kunnen leiden tot kroezig haar met een verhoogde porositeit

NAUWELIJKS AANBEVOLEN OMDAT: grote hoeveelheden kunnen leiden tot kroezig haar, meet schadelijke alcoholen, siliconen en toevoegingen dan olie, niet geschikt op de hoofdhuid, alleen oppervlakkige werking.