Voor welk haartype?

  • volwassen, grijs, geverfd

Wat maakt het product uniek?

  • Tsubaki olie
  • gemaakt om haarveroudering tegen te gaan

Natuurlijke anti-verouderingsolie. Onderdeel van de veelzijdige cosmetica gebaseerd op Gold Oil Essence, waarvan de samenstelling was geïnspireerd door de tradities uit het Verre Oosten. Volgens de producent voorkomt de haarolie de hoofdkenmerken van haarveroudering, voedt het de haren, controleert het de vochtniveaus, beschermt het de haarkleur en levert het een prachtige glans.

Montibello Hair Oil – de eerste indruk

Gold Oil Essence The Tsubaki Oil is redelijk prijzig. Het is een van de duurste haaroliën. Als je puur kijkt naar het ontwerp, is er niets dat de olie er echt uit laat springen. De plastic fles met donkerroze tinten en een gouden dop is elegant. Dit presenteert zichzelf goed, en komt ook met een handige pomp die de applicatie veel gemakkelijker maakt. Deze Montibello haarolie is beschikbaar in twee volumes: 130 ml en de kleinere versie van 30 ml. Het heeft eer karakteristiek aroma van bloemen en fruit, en een intensieve geur.

De olie zelf is dik, vettig en vol met een licht roze kleur.

Maak kennis met de olie – de werking

Montibello The Tsubaki Oil is dik, maar verzwaart het haar niet. Ook veroorzaakt het geen vettig haar, doordat het goed wordt geabsorbeerd. Het geeft het haar een heerlijke geur. Na het aanbrengen van Montibello Gold Oil Essence Tsubaki Oil, is het haar glad en glanzend en voelt het zacht aan. Het stylen en kammen van het haar is gemakkelijker.

Een kleine hoeveelheid is genoeg om het hele haar te bedekken, dus deze olie is erg efficiënt. Dit is voornamelijk het geval als je het gebruikt op vochtig haar. Montibello Gold Oil Essence kan echter ook gebruikt worden op droog haar, en voor Haaroliebehandeling. Regelmatig gebruik:

  • herstelt de zuurgraad van de opperhuid,
  • voedt en versterkt de laag cuticula op het haar,
  • verzegelt haarcuticula en helpt de vochtniveaus te behouden,
  • helpt ontstekingen van de hoofdhuid, roos en irritaties, te remmen,
  • garandeert bescherming tegen straling van de zon,
  • versterkt de haarkleur en geeft het haar een schitterende glans.

Waar bestaat Montibello The Tsubaki Oil uit?

De beschreven werking van Montibello Hair Oil wordt uitgevoerd door slechts één ingrediënt. Dit is Tsubaki olie gewonnen uit Camellia japonica, die zelfs in de meest extreme winterse omstandigheden kan bloeien. De zaden zijn rijk aan beschermende en voedende ingrediënten. Helaas is dit de enige olie in Montibello Gold Oil Essence The Tsubaki Oil. Het grootste gedeelte van de samenstelling bestaat uit siliconen, conserveermiddelen en stoffen die uv-straling absorberen. Een analyse van de ingrediënten laat zien dat deze olie niet geschikt is voor de hoofdhuid. De siliconen kunnen de werking verstoren en de poriën verstoppen.

NAUWELIJKS AANBEVOLEN OMDAT: het niet geschikt is voor de hoofdhuid, kan poriën verstoppen, samenstelling zit vol siliconen en conserveermiddelen, erg duur, bevat slechts één natuurlijke olie